top of page

Van Doorn naar derde plaats in SaalhausenHaar derde plek kon Rosa van Doorn wel bekoren. ”Een wedstrijd in een prachtige omgeving. Tijdens de verkenning werden mijn verwachtingen overtroffen. Het was een erg mooi parcours met steile klimmen van dertig procent. Bij de start ging in als tweede de het veld in en kreeg gezelschap van de Duitse Theresia. Ik heb mijn eigen wedstrijd gereden, wat resulteerde in een mooie derde plaats.” Hartog klaagde over een off-day, maar eindigde wel keurig als vierde.

In de BeMC stond een sterk en omvangrijk veld. Stan Godrie gaf alles en zei na afloop: ” Ik ben tevreden met de 15e plek algemeen. Op zondag had ik een mindere dag, maar ik heb me nog naar de finish kunnen knokken en heb gelukkig niet teveel tijd verloren op andere jongens om me heen in het algemeen klassement. Ik ben tevreden en een mooie ervaring rijker.”

 


Commentaires


bottom of page