top of page

ONZE PARTNERS

Onderstaande partners maken het mogelijk dat wij onze sport professioneel kunnen uitoefenen. We stellen deze partners hier graag aan u voor.

Logo_Giant
Logo_Liv
mijn-bad-in-stijl_WIT.png
Shimano_logo_WIT.png
Cyclowax-logo-white.png
Schwalbe_logo_wit.png
MNSTRY_logo_wit.png
06 Sram.png
Logo_InQar_WIT.png

‘Ondersteuning talenten uit de Benelux'

Giant is 's werelds toonaangevende merk van hoogwaardige fietsen en fietsuitrusting. Onderdeel van de Giant Group, opgericht in 1972, combineert het merk vakmanschap, technologie en innovatief design. Ons doel is duidelijk: het volledige potentieel van elke rijder benutten. Wat je doel ook is - een race winnen, een technisch parcours rijden, een lange weekendtour maken of een nieuw avontuur beginnen. Ons merkdoel is Ride unleashed, wees onbeperkt, optimaliseer de gehele fietservaring en bouw aan fiets communities. #rideunleashed

 • Instagram
 • Facebook
giant_hardtail_banner_navi21_edited.jpg
 • Instagram
 • Facebook
Giant
5.jpg

Bij Liv staat de vrouw centraal en op de eerste plaats bij alles wat we doen. Elke frame die we ontwerpen, elk onderdeel die we kiezen en elke onderdeel die we ontwerpen. We willen dat jouw fietservaring op onze fietsen vanaf de allereerste rit perfect is. Vrouwen staan bij ons op nummer één. We investeren 100% van onze middelen in het ontwerpen van fietsen, componenten en accessoires die de pasvorm, de prestaties en het plezier van iedere rit optimaliseren - van het woon-werkverkeer tot een rit in het weekend met de familie, of voor een uitdagende technische singletrack tot een mooie toertocht op weg. #livcommited

 • Instagram
 • Facebook
LIV
MBIS_logo_BLAUW.jpg

Mijn BAD Sanitairspecialist

Met onze enorme vakkennis bieden wij jou het beste op sanitairgebied, zowel in producten als in service. Niet alleen hebben wij een ruim aanbod in sanitair en accessoires, wij vertalen jouw wensen naar een optimaal advies, in een goed ontwerp, we zorgen dat alle onderdelen op tijd binnen zijn en maken dit af met een perfecte montage. Kijk bij onze  specialisten voor een Mijn BAD Sanitairspecialist bij jou in de buurt, en kom eens langs!

Mijn bad in stijl

De experts in stijlvolle badkamers. Samen creëren wij jouw badkamer in stijl. Onze stijlexperts staan voor je klaar om de badkamer geheel vorm te geven naar jouw wensen en behoeften. Onze stijlbadkamers worden altijd ontworpen volgens de laatste stijltrends. Functionaliteit, comfort en kwaliteit zijn de uitgangspunten voor het creëren van de stijlbadkamer. Kom bij ons langs in de showroom en ontdek wat mogelijk is. Onze experts nemen alle tijd voor een adviesgesprek met een compleet badkamerontwerp.

 • Instagram
 • Facebook
 • Instagram
 • Facebook
Badkamer_mijn_bad_in_stijl.JPG
Mijn Bad
TOERACTIEF_IMG_BANDEN_CUTOUT_SMALL-e1606987268824-1280x720.jpg
Schwalbe_logo_zwart.png

Ongeacht of het nu gaat om een toerfiets, racefiets, gravel- of mountainbike: er is vrijwel geen ander onderdeel dat het fietsgevoel zó beïnvloedt als de fietsband. De keus van het profiel zorgt niet alleen voor de hoeveelheid grip van de band op de ondergrond, maar is er ook verantwoordelijk voor hoe licht en comfortabel de fiets rijdt. In het ideale geval combineert de band eigenschappen als maximale grip, lange levensduur, optimale roleigenschappen, licht gewicht en betrouwbare lekbestendigheid. Klinkt dat technisch? Elke fietser merkt duidelijk de som van al deze eigenschappen: optimaal fietsplezier! Bij Schwalbe houden wij ons bezig met dit fietsgevoel en de voortdurende verbetering hiervan - elke dag weer.

 • Instagram
 • Facebook
Schwalbe
Shimano_logo_FC.png

Shimano specialiseert zich in onderdelen met name voor de fiets- en de hengelsport. Shimano staat bekend om de hoogwaardige technieken die zij gebruiken bij het ontwikkelen van hun producten. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Shimano verkoopt producten die gebruikt worden in een natuurlijke omgeving, daarom vinden zij het belangrijk om bewust te zijn van de bescherming van de natuur en de mensen die daar in met hun sport bezig zijn.

 • Instagram
 • Facebook
shimano-experience-center-1.jpg
Shimano
Giant_MY21_TCX_Advanced_Pro_CX28.jpg
06 Sram_rood.png

SRAM’s oorsprong komt voor uit een “one man’s dream” om meer kwaliteit aan een fiets om zodiende nog meer plezier aan een fiets te beleven. Tegenwoordig is SRAM een wereldwijde speler met mensen die dezelfde passie hebben. Die samen uitdagingen aangaan om hun doelen te realiseren.

 • Instagram
 • Facebook
Sram
Logo_InQar_FC.png

INQAR Veenendaal is onderdeel van 'Autobedrijf Gert Brandsen' in Veenendaal en levert al meer dan 30 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van autoverhuur. Zij hebben niet alleen een uitgebreid aanbod aan personenwagens maar ook een grote diversiteit aan bedrijfswagens, personenbussen en verhuiswagens. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen. Het team van INQAR Veenendaal staat graag voor je klaar!

 • Instagram
 • Facebook
FBDE20150418052199.jpg
Inqar
MNSTRY_Produktfoto_Probierbox_130324-min_edited.png
MNSTRY_logo_zwart.png

MNSTRY sportvoeding


We vermijden bewust kunstmatige smaakstoffen, zoetstoffen en andere allergenen in onze veganistische producten. Ook lactose, gluten en soja horen bij ons niet thuis. We weten immers van de vele intoleranties. En dat de maag gevoelig kan reageren op deze stoffen, vooral onder hoge stress, waardoor de prestaties afnemen.

 • Instagram
 • Facebook
MNSTRY
Cyclowax-logo-black.png

Cyclowax, altijd een schone ketting


Een nieuwe methode voor kettingonderhoud. Cyclowax is een slim product, waarmee een vuile ketting en veelvuldig poetsen tot het verleden hoort. Door een ketting te dopen in een speciale, vuilafstotende wax, blijft een ketting langer schoon en soepel onder alle mogelijke omstandigheden.

 • Instagram
 • Facebook
Chain-Waxed-with-wax-background-1-e1649418765615.jpg
Cyclowax
bottom of page