top of page
Annefleur_Kalvenhaar.webp

Stichting Fleur

Stichting Fleur is opgericht ter nagedachtenis van Annefleur Kalvenhaar. Annefleur was een professionele sportster die vol in het leven stond en een mooie carrière tegemoet leek te gaan. Maar door een tragisch ongeluk tijdens een wereldbeker wedstrijd (MTB) in 2014 kwam daar abrupt een einde aan.

Doel van de stichting
We willen jonge ambitieuze sporttalenten (nu voornamelijk in het mountainbiken) helpen, als deze nog niet op een professioneel niveau ondersteund worden. Dat kan bijvoorbeeld door middel van (extra) specialistische coaching, trips naar het buitenland of materiaal ondersteuning. Zodat ook zij door kunnen gaan en groeien in hun sport. Tevens kan het ook betekenen dat de stichting organisaties steunt die een gelijk doel voor ogen hebben en daarmee talenten verder helpen  

Met deze stichting willen we opkomende sport talenten zoals haar en haar sport- en levensinstelling met gezonde ambitie, plezier en normen en waarden, ondersteunen bij het volgen van hun dromen.

 

Het Logo:
Een simpele vorm, die op een bloem vorm gebaseerd is. Het is een vorm die draait en continueert. Symbolisch voor het wiel vanuit de passie die Annefleur had voor haar sport, mountainbiken, maar ook haar passie voor de doelen die ze wilde bereiken. Met dit logo symboliseren we het doorgeven van deze passie.

#rideforannefleur

annefleur_kalvenhaar_small_edited.jpg
  • Instagram
  • Facebook
Giant
bottom of page