top of page

Larissa Hartog naar winst in EupenLarissa Hartog reed naar een nieuwe overwinning in Eupen afgelopen weekend. De renster van het Giant-Liv Benelux Offroad-Team maakte het nog spannend in deze manche van de 3 Nations Cup.

”Mijn start ging goed en ik kon meteen met een andere dame wegrijden van de rest. Twee rondes voelde ik me goed, maar daarna begon ik last te krijgen van de warmte. De derde en vierde ronde gingen hierdoor minder goed en zodoende verloor ik wat terrein. Bij het ingaan van de laatste ronde kon ik nog een gel nemen en even kunnen koelen waardoor het meteen een stuk beter ging. Met vijftig seconden achterstand op de nummer 1 ben ik deze laatste ronde ingegaan. Ik heb alles gegeven in deze ronde en op de laatste twee klimmen hard aangezet , waardoor ik in de laatste klim de eerste in zicht kreeg en meteen erop en erover kon. Met een super hoge hartslag en helemaal buiten adem ben ik vervolgens op de laatste klim als eerste boven gekomen en zo heb ik kunnen zegevieren. Ik ben superblij met deze overwinning.”
Bas Peters reed de Arnsberger MTB Marathon en mocht daar ook op de hoogste trede van het podium plaatsnemen.

16 mei 2022

Comments


bottom of page