top of page

Twee podiumplaatsen voor team in GP Kivada


Larissa Hartog en Rosa van Doorn zorgden voor twee podiumplaatsen voor het Giant-Liv Benelux Off-Road Team in de nationale MTB-wedstrijd GP Kivada vandaag. Ze werden achter Fem van Empel tweede en derde. Hartog verraste zichzelf ermee, want ze had zaterdag de wegwedstrijd de Zuiderzeeronde gereden.


”Gedurende de parcoursverkenning voelden de benen prima aan en dat gaf vertrouwen. Al gooide een steek door een bij nog bijna roet in het eten. De start ging goed en ik kon vanaf de tweede rij zo opschuiven naar het wiel van Fem van Empel. Maar door gebrek aan goede warming-up door de bijensteek moest ik Fem laten gaan. Ik reed daarna de gehele wedstrijd in mijn eentje. Maar teammie Rosa van Doorn zat me op de hielen. Het gat was twintig seconden en ik kon dat gelukkig vasthouden. Ik ben blij met een mooie tweede plaats.”

Comments


bottom of page