top of page

Godrie en Franck rijden programma bij Giant-Liv Benelux Off-Road TeamStan Godrie en Alicia Franck sluiten dit MTB-seizoen aan het bij Giant-Liv Benelux Off-Road team. Daarmee krijgen bestaande samenwerkingen binnen het peloton verder vorm. Het ZZPR.nl-Orange Babies Cycling Team, waar Godrie in de winter veldritten voor rijdt, maakt al enkele jaren gebruik van materiaal van Giant. Team Proximus -Alpha-motorhomes-Doltcini Cycling Team van Alicia Franck biedt onze renster Tessa Neefjes een wegprogramma. De twee gaan nu ook op de MTB rijden, maar dan in het tricot van het Giant-Liv Benelux Off-Road Team.


Stan Godrie gaf bij de sponsor aan zijn mogelijkheden op de MTB te willen verkennen en tegelijkertijd zijn programma richting het crossseizoen te willen verbreden. Alicia Franck wil aanhaken bij goede prestaties op de mountainbike uit het verleden en kijkt ook met een schuin oog naar de Olympische Spelen van Parijs 2024. Godrie zal voornamelijk MTB Marathons rijden, Franck wil uitkomen op het olympische cross-countryonderdeel van de sport.

Het Giant-Liv Benelux Off-Road Team is een groot voorstander van multidisciplinair sporten en het inhaken op de individuele behoeften van de sporter. ‘’Over en weer biedt het mooie mogelijkheden om samen te sparren en voor het uitwisselen van kennis. Daarmee komen de kernwaarden van Giant-Liv Ambitie, Talent en Plezier perfect tot uiting.’’

Na het MTB-seizoen sluiten de twee weer aan bij hun eigen crossteams.
Op de foto Stan Godrie (links) en Rosa van Doorn (rechts), lid van het Giant-Liv Benelux Off-Road Team. Binnenkort tonen we de renners in hun nieuwe outfit.

Comments


bottom of page