top of page

Cape Epic stopt eerder dan voorzien voor Bonder

Een dag eerder dan voorzien eindigde de Cape Epic voor onze Thom Bonder en zijn partner Jan Withaar. Fysiek ongemak zorgde ervoor dat ze niet voor het tweede jaar op rij de eindstreep wisten te halen.


Bonder zegt vanuit Zuid-Afrika: ‘Helaas ben ik vandaag niet meer van start gegaan. De afgelopen twee dagen voelde mijn wedstrijdpartner Jan zich heel slecht. Hij was al zijn power kwijt. Dat was voor mij wel frustrerend. Ik voelde me eigenlijk elke dag beter worden in de Cape Epic tot gistermiddag. Toen begon mijn maag op te spelen en bleek ik een virus onder de leden te hebben waarmee ik vanmorgen mee naar de ziekenboeg ben gegaan. De racearts adviseerde mij ten zeerste niet te starten. Daarmee eindigt onze wedstrijd helaas.”


Comments


bottom of page