top of page

Van Ark wint dubbel in Streetrace Norg

Lars van Ark heeft vandaag de Streetrace van Norg op zijn naam gebracht. Met die overwinning werd hij ook winnaar van het eindklassement over de streetraces van dit jaar.Van Ark kon dus alleen maar tevreden zijn. ''Dit was de laatste streetrace van dit jaar alweer. In de eerste paar ronden was het parcours nog behoorlijk nat en glad voor de Thunderburds en zodoende kon ik de uiteindelijke nummer twee maar net volgen. Toen het halverwege koers opdroogde, vond ik de grip en kreeg ik het vertrouwen. Vervolgens reed ik relatief gemakkelijk naar de winst.''


Thom Bonder reed dit weekend een UCI Marathon-wedstrijd in de Haute-Savoie (Frankrijk). ''Ik heb er uiteindelijk een mooi survivaltochtje van gemaakt hier in Frankrijk. Vandaag zat mijn rug vast na een steile klim, kwam de achterderailleurkabel los en tot overmaat van ramp had ik ook mijn maag van streek. Omdat er weinig deelname was, kon ik nog wel wat punten voor volgend jaar meenemen. Ook was dit vast nog wel een prima training richting het NK MTB Marathon van over paar weken!''

Comments


bottom of page