top of page

Van Ark begint met winst in Berlicum


Lars van Ark reed naar een keurige zege in Berlicum vandaag. Daar was de nieuwkomer bij het Giant-Liv Benelux Off-Road Team uiteraard erg content mee.''Bij de aftrap van het nationale XCO seizoen in Berlicum is het altijd een beetje spannend hoe je de winter uit bent gekomen. Nadat ik een kopstart had, voelde ik al snel dat het vandaag in ieder geval wel goed zat. Sterker nog: ik merkte ik dat ik één van de beteren in de kopgroep was. Na een passage van een klein heuveltje op het vlakke en enorm modderige rondje was ik samen met Klaas Groenen vertrokken uit de kopgroep, Kop over kop wisten we dit tot de streep vast te houden. Na een glibberige sprint kon ik voor het eerst bij een nationale XCO wedstrijd met mijn handen omhoog over de streep komen!''

bottom of page