top of page

Team toont zich op drie fronten
Het Giant-Liv Benelux Off-Road Team liet zich afgelopen weken weer in alle veelzijdigheid zien. Tessa Neefjes reed de UCI Gravel World Series in het Duitse Singen, Lars van Ark kwam in actie bij de 3 Nations Cup MTB-wedstrijd in Houffalize, terwijl Thom Bonder een mountainbikewedstrijd in Rursee reed. En daar vierde werd.


Bonder was kort en krachtig in zijn commentaar. ‘’Ik was vierde in Rursee, want er waren er helaas gewoon drie beter. No mud, no glory dit seizoen.’’


Lars van Ark reed in Houffalize en werd er zeventiende. ‘’Ik kende een mindere start en dat werd extra hard afgestraft omdat ik achter een valpartij op de startklim belandde. Die slechte eerste 500 meter zorgde ervoor dat ik niet het resultaat haalde waarop ik had gehoopt en waar ik de afgelopen weken naartoe had proberen te werken.’’


Ook Neefjes bleef tegenslag niet bespaard. ‘’Ik kende een pittig dagje in Singen. Ik reed met de eerste groep naar boven op de eerste klim maar reed daarna twee keer lek. Dus werd het voor mij een lange solo achtervolging. Ik had prima benen maar geen super benen. Dat in combinatie met de toch wel pittige wind was de negende plek het hoogst haalbare.’’

Comments


bottom of page