top of page

Team kent topdag in gravelrace Houffalize


Tessa Neefjes stuurde een mooi bericht vanuit de Ardennen. Niet alleen succes voor haarzelf maar ook voor het team. ''Vandaag (zaterdag) reden we met het team de Gravel World Series Houffalize. Voor iedereen is dat heel goed verlopen. Ik had overall gewonnen bij de vrouwen. Jannita van den Brink-Spigt, ambassadeur gravelrides van Liv, werd eerste bij de 40+ vrouwen en Bas Peters was in zijn leeftijdscategorie bij de mannen 40+ eerste en teammanager Jan Weevers tweede. Het was een mooi parcours. Er was veel klimmen en dalen en het parcours had veel stenen. Het startte wel pittig met direct een klim. We lagen met vijf rensters voorop. Het tempo lag in het begin wat te hoog voor me, ook omdat ik een wat pittige trainingsweek in de Ardennen gehad had. Ik heb daarna mijn eigen tempo gereden en toen kon ik de remsters voor me één voor één oprapen. Eén renster lag nog vooruit en ik dacht met twee anderen eigenlijk voor plek twee te rijden. Maar ik reed de sprint van mijn leven. Verrassend dat ik nog kon winnen. Een topdag dus.''

Comments


bottom of page