top of page

Panhuyzen wint, Neefjes net naast podiumDit weekend toonde het team zich van de sterkste kant met de winst van Kevin Panhuyzen in de BAMS La Chouffe Marathon. Met teamgenoot Bas Peters zat hij in de kopgroep, die echter verkeerd werd gestuurd.


Peters zei na afloop: ''Super knap van Kevin dat hij terugkeerde bij de kop van de wedstrijd en nog wist te winnen. Zelf blies ik me flink op toen ik probeerde te volgen en zo werd ik uiteindelijk veertiende." Jammer genoeg had Thom Bonder in deze wedstrijd het geluk niet aan z’n zijde, maar zijn bij een val opgedane bodemonderzoek heeft hem al wel de nodige kennis voor volgend weekend opgebracht. Dan is de UCI Gravel World Series ook in Houffalize.


Tessa Neefjes reisde naar het Zweedse Halmstad voor de UCI Gravel World Series van dit weekend en werd vierde. ''Ik kon net niet lang genoeg aanhaken op de beslissende klim waar we met vier vooruit waren. Daarna was het voor mij afzien in het kwadraat om in de grote groep achter de koplopers te blijven. Met een sprint vanuit mijn kleine teen nog wel vierde geworden.''

Comments


bottom of page