top of page

Neefjes wint Veldslag om NorgTessa Neefjes heeft de Veldslag om Norg op haar naam gebracht. Daar was de renster van ons team tevreden mee.


''Eindelijk had ik een lekker gevoel na mijn hoogtestage. Dit was een mooie generale voor het NK. In het begin zat ik bij de eerste mannen. Ik moest die groep laten gaan, daarna kon ik steady doorrijden. Ik heb uiteindelijk met ruime voorsprong kunnen winnen, dus ik ben tevreden.''


Bij de mannen stond ons team met twee man op het podium. Thom Bonder werd tweede, Lars van Ark derde. Thom Bonder zei: '' Ik kon vlak na de start door het gras naar voren rijden. Het gras bleek net gemaaid en bleef in de cassette hangen, waardoor ik moest stoppen om het eruit te halen. Ik kon het gat naar de kopgroep weer dichten, om erachter te komen dat de latere winnaar Jasper Ockeloen anderhalf minuut voor lag. De groep waar we in reden dunde steeds meer uit en uiteindelijk wisten we weer bij Jasper te komen met zes man. Bij de bulten zijn we nog twee man kwijtgeraakt en uiteindelijk was het met vier man sprinten.''


v.l,n.r. Thom Bonder, Jasper Ockeloen en Lars van Ark

Comments


bottom of page