top of page

Neefjes ondanks pech op podium ValkenburgIn de UCI Gravel World Series Valkenburg (Gravel Fondo Limburg) wist Tessa Neefjes een derde plek te behalen. De Noord-Hollandse leek op een overtuigende zege af te stevenen, maar werd door pech teruggeworpen.


Neefjes baalde dan ook wel enigszins na afloop. ''De wedstrijd ging goed. Mijn laatst overgebleven metgezel kon op de Keutenberg niet meer volgen. Ik hoorde vanaf de kant dat ik drie minuten voor had. Toen reed ik lek of eigenlijk had ik een scheur in mijn band.

Ik kreeg een wiel van een andere deelnemer maar had wel vijf minuten verloren. Ik dacht dat ik nog eerste was, maar ik bleek derde. Ik baal dat ik niet gewonnen heb maar het goede gevoel neem ik mee naar de volgende wedstrijd. ''


Kevin op weg naar de finish in Valkenburg


Kevin Panhuyzen reed twee keer lek maar werd wel zestiende in een sterk veld. ''Het gevoel tijdens de wedstrijd was super goed, ik zat mooi in de kopgroep genesteld voor een lekke band roet in het eten strooide. Ik moest een stukje terug keren naar de bevoorrading en kon net in de tweede groep terug het parcours opdraaien. Na een ronde proberen om terug wat in de wedstrijd de komen werd ik uiteindelijk zestiende.''


Een dik verdiende Giant burger na afloop van de Roc d'Ardenne voor Thom en Bas


Thom Bonder en Bas Peters reden Roc d'Ardenne en werden daar veertiende en zestiende. Lars van Ark leek op weg naar een stunt, kwam wat pech tegen maar was uiteindelijk tevreden. ''Ik reed een goede wedstrijd op de VAMBERG. Ik had een superstart en kwam als zesde door. Daarna ben ik wat ingezakt en liep er lucht uit de achterband, maar ik hield nog net genoeg over om mee door te fietsen. Gelukkig heb ik me wel weer kunnen herpakken en uiteindelijk werd ik vijftiende.''

Comments


bottom of page