top of page

Neefjes is op stoom op gravel

In Aachen werd de volgende manche van de UCI World Series gravel verreden. Tessa Neefjes wist opnieuw naar de winst te rijden.Neefjes moest bergop de eerste dame op een gegeven moment laten rijden en kwam samen met Europees wegkampioene Lorena Wiebes in de achtervolging te zitten. Beide dames werkten een tijdje samen en konden zo het verschil op de eerste vrouw in koers weer verkleinen. Wiebes moest passen, maar Neefjes kon met een allerlaatste krachtsinspanning weer bijna aansluiten. ''De laatste grindbocht heb ik alles of niets gespeeld en het werd alles'' lachte Neefjes na afloop.


Kevin Panhuyzen was een stuk minder content. De Belg merkte al snel dat het parcours hem niet lag. 'Dit was helemaal niet mijn ding. Ik zat altijd veel te ver en heb veel krachten moeten verspelen.''


Thom Bonder reed in Nove Mesto, waar hij met tegenslag af te rekenen kreeg. ''Na een uur heb ik iets in mijn wiel gekregen, waardoor er een spaak uit mijn wiel raakte en ik een slag in mijn wiel kreeg. Zat er gelukkig wel aardig bij.''

Comments


bottom of page