top of page

Neefjes heerst ook in VeenhuizenTessa Neefjes won opnieuw een wereldbeker in Veenhuizen. ''Ik reed tussen de mannen de eerste strook op. Helaas liep mijn ketting vast en dat kreeg ik niet zo opgelost. Ik bleef alleen achter, maar nadat ik weer op pad was, kon ik goed mijn tempo indelen en de concurrenten één voor één oprapen. Het was best wel episch, want er was een koude noordenwind en we hebben onderweg veel stortbuien gehad. 150 kilometer is al een lange afstand en door de regen waren het vooral baggerstroken in plaats van gravelstroken, maar dat is ook wel eens leuk voor de afwisseling. Het was een mooie dag voor ons, ook omdat Thom vijfde werd bij de mannen in zijn eerste gravelrace op dit niveau.''

Bonder plaatste zich in eigen regio inderdaad ook voor het WK.

Ondertussen reed Rosa van Doorn het wereldkampioenschap MTB Marathon in het Deense Haderslev waar ze een top 20-klassering wist te behalen. ''Het was een heel chaotische wedstrijd. Ik kreeg na 2,5 uur wat problemen met mijn rechteroog. Maar het was een mooie ervaring en ik ga blij naar huis met deze klassering tussen de elite.''


Comments


bottom of page