top of page

Een dag in het trainingsleven van Tessa Neefjes
Tessa Neefjes is zich in Spanje aan het voorbereiden op het komende MTB- en gravelseizoen. Onder prima weersomstandigheden wordt hard gewerkt aan een solide basis om het zo succesvol verlopen 2022 een passend vervolg te geven. Tessa laat ons weten hoe een doorsnee trainingsdag er voor haar uitziet.


‘’De dag start ik altijd op met pre-ride activatie oefeningen. Vervolgens stap ik de fiets op en kan ik gaan genieten in Gravel Paradise. Bij thuiskomst begin ik gelijk aan een herstelmaaltijd. Vandaag waren dat recovery pancakes).
Daarna ga ik de Liv Brava schoonmaken, want het is enorm stoffig hier haha. Vandaag heb ik ook nog video gebeld met Eva Buurman. Daarna een herstelbehandeling in het zonnetje. Vervolgens mijn trainingssnack 'bliss balls' gemaakt voor de lange duurrit. En wat stretch oefeningen gedaan bij de zee.


Unbound (de gravelwedstrijd in de VS die Tessa gaat rijden) kan erg warm zijn dus ik ben hier in Spanje ook bezig met vocht- en temperatuurmetingen tijdens het trainen. In de avond ga ik telkens deze gegevens even analyseren.’’Comentários


bottom of page