top of page

Drie keer top 10 in Classique d'Alphen


Vandaag nam het team deel aan de Classique d'Alphen, een wedstrijd op de mountainbike waarin 250 mannen en vrouwen gezamenlijk de start nemen. De ploeg realiseerde er drie top 10-klasseringen.


Thom Bonder werd uiteindelijk vierde. ''De start ging goed en ik zat mooi voorin. Op het einde van de eerste ronde kwam het tempo erin en werden er groepen gevormd. In eerste instantie zat ik mee in de kopgroep van vier, maar dat kon ik helaas niet volhouden. Ik kwam in een groep te rijden, die reed voor de vierde tot en met de zesde plek. Uiteindelijk werd ik zesde. Het was een supervoorbereiding op de Cape Epic, die ik over drie weken rijd.''


Bas Peters werd achtste, Lars van Ark negende, waardoor het team het gezamenlijke seizoen startte met drie klasseringen in de top 10.

Comments


bottom of page