top of page

Bonder op podium in SaarsleifenThom Bonder is tweede geworden in de Saarsleifen Bike marathon.

‘’Na twintig kilometer bleef alleen met Mathias Frohn over. Hij was wat sterker in de (steile) klimmen maar op andere stukken was ik weer beter. Na 75 kilometer had ik helaas voor en achter een leegloper. Voor geplugd, maar achter lukte dat niet. Met een halve bar doorgereden naar de verzorging en van wiel gewisseld. Omdat we zo’n grote voorsprong hadden opgebouwd, kwam niemand er meer overheen gelukkig. Ik was zeer tevreden met de benen, nu moet ik een volgende keer het materiaal nog heel houden.’’


Bas Peters nam deel aan de Belgische Cretes la Burdinale MTB Marathon gereden. ‘’Dat was een leuke ronde, een beetje vergelijkbaar met de Brentjes Challenge. Ik kon in de eerste tien kilometer met de besten mee, maar daarna moest ik ze laten rijden. Daarna reed ik 82 kilometer solo, maar uiteindelijk werd ik vierde, achter Wout Alleman, Hans Becking en Joris Massaer.’’

Commentaires


bottom of page