top of page

Bonder naar winst in Vulkan BikeThom Bonder heeft de Vulkan Bike gewonnen. De biker van het Giant-Liv Benelux Off-Road T eam liet in de slotfase de Belg Bart Classens achter zich en soleerde naar de winst in deze Duitse wedstrijd, die hij ook al in 2019 won.


Bonder was uiteraard dik tevreden met de winst. ''Het parcours ligt me omdat de beklimmingen niet superlang en ook niet supersteil zijn. Vaak eindigt het hier ook in een sprint, alleen was ik nu op de laatste lange klim weggereden en zo kon ik winnen. Eén van mijn tegenstanders viel door een lekke band weg, maar dat hoort bij sport, ik had vorige week in de Veldslag om Norg hetzelfde. Ik ben blij met deze zege.''


In Banholt reed Tessa Neefjes naar de winst in de Gravel Series Limburg. Bij de mannen werd Bas Peters daar keurig tweede.Comments


bottom of page