top of page

Bonder maakt juiste bandenkeuze in ZandvoortIn de tweede manche van de NL Gravel Series in Zandvoort was de volle winst voor Thom Bonder vandaag. Bas Peters maakt het succes voor ons team compleet door tweede te worden, terwijl Lars van Ark als zesde in de uitslag terecht kwam. Met zijn winst werd Bonder ook nog eens leider in het klassement van de Series.


De noorderling dankte Schwalbe na afloop want zijn extra brede thunder burts – normaal gebruikt in het mountainbiken - maakten zeker een deel van het verschil in de lange zandstrook. ‘’Dat waren duidelijk de beste banden voor dit parcours vandaag’’ glunderde hij in Zandvoort. ‘’Na anderhalf uur was het ieder voor zich.’’Bas Peters zei na afloop. ‘’De wedstrijd ging op zich prima, alleen dat ene lange stuk met mul zand viel me elke ronde zwaar. Ik wist dat het in het begin moest gebeuren, dus plaatste ik me meteen vooraan en toen reden we snel met een groepje weg. Thom was echt super sterk..’’


Lars van Ark was ook tevreden. ‘’In de eerste drie ronden zat ik nog in de eerste groep maar op de lange zandstrook met mul zand had ik met de smalle bandjes moeite om mee te komen. Uiteindelijk heb ik daar moeten lossen en twee uur in mijn eentje volle bak gekoerst met een goed laatste uur waarin ik nog veel plekken kon opschuiven.’’Thom Bonder is leider in de gravel series.

コメント


bottom of page