top of page

Alle podiumplekken in Veldslag Norg


Weer een topdag voor het team en nu in de Veldslag van Norg. Tessa Neefjes won de wedstrijd bij de vrouwen en Larissa Hartogs maakte het succes compleet met een tweede plek. Thom Bonder werd derde bij de mannen. Daarmee was het Giant-Liv Benelux Off-Road Team weer nadrukkelijk in beeld.


Tessa Neefjes was uiteraard dik tevreden. ''Het was een mooie wedstrijd, een ware veldslag waarbij iedereen goed zwart geworden is. De vrouwen moesten nu achter de mannen starten . Larissa en ik kwamen snel samen vooruit en zijn vervolgens samen van groepje naar groepje bij de mannen gereden. We hebben goed samengewerkt, maar na goed 55 kilometer ben ik op het asfalt weggereden. Ik wilde er een goede training van maken richting het WK Gravel. Ik heb ongeveer veertig kilometer solo gereden en Larissa was vervolgens nog keurig tweede. Een mooie dag voor ons.''

Thom Bonder reed dus ook naar een podiumplaats achter winnaar Jasper Ockeloen. ''Ik reed helaas lek na vijftig kilometer en daardoor heb ik twintig kilometer solo in de achtervolging gereden. Ik kwam er op het juiste moment weer bij en ben met Jasper en Tim Smeenge weggereden. In de sprint voor de winst had ik helaas de benen niet meer.'' Foto: Onno Reijnhout

Comments


bottom of page